Πόσες συνταγές πρέπει να υπάρχουν σε ένα βιβλίο συνταγών;


Πόσες συνταγές πρέπει να υπάρχουν σε ένα βιβλίο μαγειρικής; Σύμφωνα με το Morris Press Cookbooks, το μέσο βιβλίο μαγειρικής περιέχει 300–400 συνταγές, αλλά άλλες πηγές υπολογίζουν ότι ο μέσος όρος είναι περίπου 150.

Πόσες συνταγές πρέπει να υπάρχουν σε ένα οικογενειακό βιβλίο μαγειρικής;

Στη συνέχεια, καθορίστε τον αριθμό των συνταγών που στοχεύετε. Ο Lowell λέει ότι το 100 έως το 150 είναι καλός αριθμός.

Τι μέγεθος πρέπει να είναι ένα βιβλίο συνταγών;

Ένα παραδοσιακό βιβλίο μαγειρικής θα είναι 8,5×11, αλλά αυτό μπορεί να μην λειτουργεί για αυτό που έχετε οραματιστεί. Εχουμε. Μεγάλη ποικιλία μεγεθών διαθέσιμη για τα βιβλία μας, τόσο μικρά όσο 5,5 x 8,5 και τόσο μεγάλα όσο 12 x 12. Προσφέρουμε επίσης προσαρμοσμένα μεγέθη. σε περίπτωση που δεν βλέπετε το μέγεθος που σας ταιριάζει.

Πόσες συνταγές πρέπει να έχει ένα ebook;

Πόσες συνταγές υπάρχουν στο μέσο βιβλίο μαγειρικής;

Ε: Πόσες συνταγές υπάρχουν στο μέσο βιβλίο μαγειρικής; Το μέσο βιβλίο μαγειρικής περιέχει 300-400 συνταγές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνταγές άλλων ανθρώπων σε ένα βιβλίο μαγειρικής;

Μπορείτε να προσαρμόσετε μια συνταγή που δημοσιεύτηκε στο παρελθόν και να την αναδημοσιεύσετε, αρκεί να δώσετε αναφορά. Αλλά δεν πρέπει να είναι μια λέξη προς λέξη αναδημοσίευση χωρίς άδεια. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε και μετά λάβετε το γραπτώς.

Τι κάνει ένα βιβλίο μαγειρικής μοναδικό;

Το πιο ουσιαστικό συστατικό σε κάθε επιτυχημένο βιβλίο μαγειρικής—εκτός από το ακριβές στυλ φαγητού και τη φωτογραφία, την έξυπνη διάταξη έκδοσης, την επιτακτική εικόνα εξωφύλλου και τις μοναδικές περιποιήσεις σακακιού, και τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις αναφορές του τύπου που αλλάζουν το παιχνίδι— είναι φυσικά , ο συγγραφέας.

Πώς μπορώ να δημοσιεύσω το βιβλίο μαγειρικής μου;

Για να υποβάλετε ένα έργο βιβλίου μαγειρικής σε έναν πράκτορα, θα πρέπει να έχετε ένα στέλεχος μιας πρότασης—μια ισχυρή και ξεκάθαρα κοινοποιημένη ιδέα και μια λίστα συνταγών—αλλά αν έχετε μια εξαιρετική πλατφόρμα και μια ξεκάθαρη ιδέα, μπορείτε να με υποβάλετε ένα email.

Πόσο κοστίζει η δημοσίευση ενόςβιβλίο μαγειρικής;

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να γράψετε ένα βιβλίο μαγειρικής;

Σχεδιάστε τουλάχιστον δύο χρόνια από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε την αναζήτησή σας μέχρι να δείτε κάτι απτό. Τα περισσότερα βιβλία έχουν χρόνο παράδοσης ενός έτους, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε γενικά ένα χρόνο για να γράψετε το βιβλίο. Στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστεί άλλος ένας χρόνος για να επεξεργαστείτε, να δοκιμάσετε ξανά συνταγές, να σχεδιάσετε και να φωτογραφίσετε το βιβλίο.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για την οργάνωση των συνταγών μου;

Το Recipe Keeper είναι το εύχρηστο πρόγραμμα οργάνωσης συνταγών all-in-one, η λίστα αγορών και ο προγραμματιστής γευμάτων που διατίθενται σε όλες τις συσκευές σας. Εισαγάγετε τις συνταγές σας με όσες ή λίγες πληροφορίες θέλετε. Αντιγράψτε και επικολλήστε συνταγές από τα υπάρχοντα έγγραφα ή τις εφαρμογές σας. Κατηγοριοποιήστε τις συνταγές σας ανά πορεία και κατηγορία.

Πόσα αντίτυπα πουλάει ένα μέσο βιβλίο μαγειρικής;

Στη διάρκεια ζωής του βιβλίου Συγκριτικά, το μέσο παραδοσιακά εκδομένο βιβλίο πουλάει 3.000 αντίτυπα, αλλά όπως ανέφερα παραπάνω, μόνο περίπου 250-300 από αυτές τις πωλήσεις πραγματοποιούνται τον πρώτο χρόνο. Για να θεωρήσει ένας παραδοσιακός εκδότης ένα βιβλίο μη μυθοπλασίας ως επιτυχία, πρέπει να πουλήσει περισσότερα από 10.000 αντίτυπα κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Πόσα κερδίζει ένας συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής ανά βιβλίο;

Οι εκδοτικοί οίκοι πληρώνουν προκαταβολή για το βιβλίο μαγειρικής και αυτό μπορεί να κυμαίνεται από 10.000 $ για έναν άγνωστο συγγραφέα έως περίπου 100.000 $ για πιο καταξιωμένους συγγραφείς με αποδεδειγμένο κοινό και κάποιο επίπεδο φήμης.

Υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα στις συνταγές;

Οι συνταγές μπορούν να προστατεύονται βάσει της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων εάν συνοδεύονται από “ουσιαστική λογοτεχνική έκφραση”. Αυτή η έκφραση μπορεί να είναι μια εξήγηση ή λεπτομερείς οδηγίες, και αυτό είναι πιθανό γιατί οι bloggers τροφίμων και συνταγών μοιράζονται συχνά ιστορίες και προσωπικά ανέκδοτα μαζί με τα συστατικά μιας συνταγής.

Πόσα γεύματα μπορεί να μαγειρέψει ο μέσος άνθρωπος;

Οι άνθρωποι έχουν κατά μέσο όρο έξι βιβλία μαγειρικής – αλλά μόνομαγειρέψτε εννέα διαφορετικά γεύματα, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Πόσες λέξεις είναι ένα μέσο βιβλίο μαγειρικής;

Λάβετε υπόψη ότι κάθε εκδότης έχει διαφορετικούς όρους σύμβασης. Αυτό είναι ένα βιβλίο με ένα μόνο θέμα με πολλή ιστορία, αφήγηση και έγχρωμο. Το βιβλίο μαγειρικής θα ήταν περίπου 50.000 έως 150.000 λέξεις με 40 φωτογραφίες.

Πουλάνε οι άνθρωποι συνταγές;

Η κοινή χρήση εσόδων είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να κερδίσετε χρήματα από την πώληση συνταγών. Εταιρείες όπως το RecipeYum επιτρέπουν σε ανεξάρτητους συντάκτες συνταγών να υποβάλλουν τις συνταγές τους μέσω ενός διαδικτυακού φόρουμ. Εάν η συνταγή σας επιλεγεί για χρήση από αγοραστή, κερδίζετε αμέσως χρήματα.

Μπορεί κανείς να γράψει ένα βιβλίο συνταγών;

Μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε ένα βιβλίο μαγειρικής στο διαδίκτυο ως άτομο. Αλλά αν το να έχετε ένα έντυπο βιβλίο είναι σημαντικό για εσάς, υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορείτε να εκτυπώσετε και να συρράψετε μαζί ένα σύντομο βιβλίο μαγειρικής, σε στυλ zine.

Πόσα υλικά πρέπει να αλλάξετε για να κάνετε μια συνταγή δική σας;

Ο γενικός κανόνας […] είναι ότι απαιτούνται τρεις σημαντικές [η έμφαση προστέθηκε] αλλαγές για να γίνει μια συνταγή “δική σας”. Ωστόσο, ακόμα κι αν κάνετε τέτοιες αλλαγές, είναι επαγγελματική ευγένεια να αναγνωρίσετε την πηγή ή την έμπνευση για τη συνταγή.

Σε ποιο σημείο μια συνταγή γίνεται δική σας;

Μια συνταγή γίνεται δική σας όταν τη γράψετε με δικά σας λόγια, προσθέτοντάς τη με λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την προσωπική σας εμπειρία με αυτήν και την πεποίθησή σας ότι αυτά που παρουσιάζετε είναι όλα τα σωστά συστατικά, καθώς και ο καλύτερος τρόπος συνδυάστε τα.

Μπορείτε να αναφέρετε επωνυμίες σε ένα βιβλίο μαγειρικής;

Γενικά, η χρήση επωνυμίας ενός από τα συστατικά στο όνομα της συνταγής σας είναι πιθανό να παραβιάσει το εμπορικό σήμα της επωνυμίας. Η χρήση της επωνυμίας σε μια λίστα συστατικών γενικά δεν θα ήταν πρόβλημα.

Πώς εισάγετε μια συνταγή;

Προλογίστε τη συνταγή σας με μια σύντομη εισαγωγή που δείχνει στους αναγνώστες την προσωπική σας σχέση με αυτό το πιάτο. Για παράδειγμα, γράψτε γιατί είναι σημαντικό και σε ποια περίσταση θα μπορούσε να μαγειρευτεί/ψηθεί. Αυτή είναι επίσης μια καλή ενότητα για να δηλώσετε πόσα σερβίρει η συνταγή, τον χρόνο προετοιμασίας και τον συνολικό χρόνο μαγειρέματος.

Scroll to Top